Succes in uitdagende tijden

Hoe? Met een sterke website.
Mia maakt hem voor u!

Home

Een goede website is voor een onderneming wat een serre is voor een tuinbouwer: een plek waar groei uit te halen valt. Misschien zelfs een plek waar uw succes van afhangt. Mia bouwt websites die deze groei stimuleren. Met bloeiend succes!

We bedenken

U bent uniek, dus uw site wordt dat ook.

Geen twee producten of organisaties zijn dezelfde. Dus ook geen twee websites. De uitstraling van uw website is afhankelijk van uw visie, uw product en uw klantenrelatie. Kortom: van uw verhaal.
Wij gaan op zoek naar dat verhaal, en bedenken samen met u hoe we dit verhaal kunnen vertellen aan uw doelgroep. Ontdek hier hoe we dat doen!

We schrijven

U wil webteksten die uw organisatie in de bloemetjes zetten.

Wij vertellen het verhaal van uw organisatie, zodat het algemene gevoel van uw project ook online tot zijn recht komt. Content is hierbij king: aantrekkelijke en kwalitatieve webcontent kan uw bezoeker inspireren, overtuigen en aanzetten om verder te lezen. Ontdek hier hoe we ervoor zorgen dat uw content geperfectionaliseerd wordt!

We ontwerpen

U wil een serre waarin het aangenaam slenteren is.

U wil uw gasten goed ontvangen, zodat ze lang blijven hangen. Daarom is gebruiksvriendelijkheid een must voor uw website: je wil als bezoeker vrij als een vlinder van het één naar het ander kunnen fladderen. Je wil vrij kunnen verkennen, zonder te verdwalen. Snel kunnen vinden, zonder te moeten zoeken. Hiermee houden we rekening vanaf de creatie van het ontwerp. Ontdek hier hoe wij ervoor zorgen dat uw website een gastvrije omgeving wordt.

We ontwikkelen

U wil uw bezoekers verrassen en verleiden.

U wil uw bezoekers verbazen, verrassen en verleiden. Boeien en geboeid houden. Wij weten hoe dat moet. Vaak gaat het hier over dat kleine beetje meer, zodat uw onderneming en/of uw producten een extra glans krijgen. Wij ontwikkelen manieren om van een bezoek aan uw site een ware belevenis te maken, zodat uw organisatie in ieders geheugen gegrift zal worden - en blijven. Ontdek hier hoe wij uw website op maat ontwikkelen!

We optimaliseren

U wil een serre waar elk potentieel benut wordt.

Een website met wortels tot diep in de online media kan uw organisatie doen ontspruiten. Facebook, Twitter en LinkedIn zijn uiteraard de meest bekende social media, maar er zit nog veel meer achter. Samen gaan we op zoek naar de meest gepaste online marketing strategie voor uw bedrijf, en planten zo een zaadje voor succes. Ontdek hier hoe wij zorgen voor optimalisatie op elk vlak!

Hoe kunnen we u helpen groeien?

Zin in een vruchtbaar gesprek?