Skip to main content

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia eet en drinkt al meer dan 15 jaar puur digitaal. Doordat we al die jaren mee zijn geëvolueerd met het digitale landschap, hebben we een gedetailleerde kennis van all things digital. Of het nu gaat over UX design, strategiebepaling, techniek, marketing of rapportage: onze specialisten staan je bedrijf gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

Mia kiest op basis van de noden en behoeften van haar klanten steeds onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar is tegelijkertijd ook al jaren een trotse partner van onze meer Google, Bing en HubSpot. Als ervaren Certified Partner van deze organisaties, weten we perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

We maken geen onderscheid tussen B2B en B2C. Toch niet als we kijken naar welk type klanten we het liefste hebben. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen ervaring binnen alle aspecten van B2C (retail, NGO's, diensten), maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in uitdagende en niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Waarom marketing automation software alleen niet volstaat

Goede marketing begint bij het versturen van de juiste boodschap, naar het juiste publiek, op het juiste moment. Marketing automation software kan je daarin bijstaan, maar een tool zonder sturing zal ...

Lees meer

Leads genereren met contentmarketing doe je zo.

Een kwalitatieve lead is een persoon die interesse toont in je bedrijf, op welke manier dan ook, die een meerwaarde is voor je bedrijf. Je trekt deze leads aan door de juiste content aan te leveren, g...

Lees meer