Skip to main content

Je wil de bezoekers van je site verbazen, verrassen, verleiden en aanzetten tot conversie? Bij Mia weten we hoe we gebruiksvriendelijke, kwalitatieve en converterende websites moeten bouwen, zodat de bezoekers die je aantrekt steeds een aangename ervaring beleven.Voor het ontwikkelen van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke, conversiegedreven sites, ben je bij Mia aan het juiste adres. Of het nu gaat over online verkoop, fondsenwerving of over gelijk welke ander vorm van conversie. Wij zorgen niet alleen voor de uitwerking van al je wensen, maar staan je ook bij met de integratie van CRM- en marketing automation tools in je website. Ook het ontwerpen en ontwikkelen van een webapplicatie die de werking van het bedrijf ondersteunt en optimaliseert is voor ons geen probleem. We gaan samen op zoek naar de ideale strategie met usability als uitgangspunt. Elke webapplicatie is dus op maat geprogrammeerd.

mia webflow

Bij Mia maken we vaak gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Hiermee ben je zelf in staat om je website te onderhouden en/of uit te breiden. De precieze keuze van technologie hangt af van de behoeften, voorkeuren en budget van je bedrijf, maar elke website met een CMS wordt sowieso op maat van jouw bedrijf ontwikkeld in functie van jouw doelstellingen.

Wil je starten met een nieuwe website? En zoek je hiervoor de idéale technologie? We laten de keuze van technologie afhangen van jouw behoeften, voorkeuren en budget.

Growth Driven Design is een proces waarbij sites op voortdurende basis worden aangepast en er een voortdurend optimalisatieproces wordt doorgevoerd.

Wij zoeken voor jouw site design naar de ideale mix van gebruiksvriendelijkheid, innovatie en creativiteit, zodat het aantal conversies op je website stijgt.