Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Scoren met SEO in 2018: een korte checklist

Het technische verhaal achter SEO en hoe je met jouw webpagina’s kan ranken in Google of andere zoekmachines (zoals Bing of Yahoo) is al niet evident om kort samen te vatten.

Lees meer

De perfecte landingspagina op basis van A/B-testing en overtuigingstechnieken

Je hebt er vast en zeker wel al eens van gehoord, split testing of A/B testing. Het fenomeen waarbij je twee verschillende versies van iets test om te kijken wat het meest succesvol is. Dit kan gaan v...

Lees meer