Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Het belang van digital marketing voor B2B

Er bestaat nog steeds twijfel over het belang van digital marketing in de B2B sector. Heel wat B2B bedrijven zijn van oordeel dat verschillende tools binnen de digital marketing voor hen niet van toep...

Lees meer

De impact van Google RankBrain op SEO

Doorheen de jaren heen heeft SEO een sterke evolutie doorgemaakt. Voor wie al een tijdje met SEO bezig is, weet als geen ander dat het oorspronkelijke algoritme, dat vrij gevoelig was aan manipulaties...

Lees meer