Succes in uitdagende tijden

Mia creëert een sterke digitale aanwezigheid
voor organisaties die willen groeien.

Home

Een goede website is voor een onderneming wat een serre is voor een tuinbouwer: een plek waar groei uit te halen valt. Misschien zelfs een plek waar uw succes van afhangt. Mia bouwt op basis van een uitgekiende digitale strategie websites en andere online communicatiekanalen die deze groei stimuleren. Met bloeiend succes!

We bedenken

U bent uniek, dus uw digitale communicatie wordt dat ook.

Geen twee producten of organisaties zijn dezelfde. Dus ook geen twee websites. De manier waarop u uw merk of bedrijf online wil presenteren is afhankelijk van uw visie, uw product en uw klantenrelatie. Kortom: van uw verhaal. Wij gaan op zoek naar dat verhaal en bedenken samen met u hoe we dit verhaal kunnen vertellen aan uw doelgroep. Ontdek hoe we een sterk verhaal en gepaste digitale strategie voor u bedenken!

We schrijven

U wil wervende webteksten die uw organisatie in de bloemetjes zetten.

Wij vertellen het verhaal van uw organisatie, zodat het algemene gevoel van uw project ook online tot zijn recht komt. Content is hierbij king: aantrekkelijke en kwalitatieve webcontent kan uw bezoeker inspireren, overtuigen en aanzetten om verder te lezen en uiteindelijk klant te worden. Ontdek hoe we uw content schrijven en optimaliseren!

Mia schrijft en optimaliseert uw content

We ontwerpen

U wil een serre waarin het aangenaam slenteren is.

U wil uw gasten goed ontvangen, zodat ze lang blijven hangen. Daarom is gebruiksvriendelijkheid een must voor uw website: je wil als bezoeker vrij als een vlinder van het één naar het ander kunnen fladderen. Je wil vrij kunnen verkennen, zonder te verdwalen. Snel kunnen vinden, zonder te moeten zoeken. Hiermee houden we rekening vanaf de creatie van het ontwerp. Ontdek hoe wij uw website ontwerpen zodat het een gastvrije omgeving wordt.

We ontwikkelen

U wil uw bezoekers verrassen en verleiden.

U wil uw bezoekers verbazen, verrassen en verleiden. Boeien en geboeid houden. Wij weten hoe dat moet. Vaak gaat het hier over dat kleine beetje meer, zodat uw onderneming en/of uw producten een extra glans krijgen. Wij ontwikkelen manieren om van een bezoek aan uw site een ware belevenis te maken, zodat uw organisatie in ieders geheugen gegrift zal worden - en blijven. Ontdek hoe wij uw digitale communicatieplatformen op maat ontwikkelen!

We doen groeien

U wil een serre waar elk potentieel benut wordt.

We gaan op zoek naar de meest gepaste inbound marketing strategie en planten zo een zaadje voor succes. Een website met wortels tot diep in de online media kan uw organisatie doen ontspruiten. Een bedrijfsblog en gepersonaliseerde email marketing kunnen uw potentiële klanten overtuigen van uw kennis en ervaring. Ontdek hoe wij uw organisatie doen groeien en succes in uitdagende tijden bezorgen.