Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Hoe de juiste internationale SEO-structuur voor je site kiezen?

Heeft jouw bedrijf plannen om ook het buitenland te veroveren, of heb je momenteel al een (bescheiden) afzetmarkt buiten Vlaanderen? Dan denk je best na over hoe je je website ook in die regio’s onlin...

Lees meer

Wat is Inbound Marketing?

Vandaag de dag zijn we toch allemaal op zoek naar een manier die ervoor zorgt dat we niet zomaar traffic genereren op onze website, maar relevante traffic en liefst op een zo organisch mogelijke manie...

Lees meer