Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Sales funnel van digital marketing in 5 stappen

De grote vraag bij sales en marketing blijft: "hoe worden nieuwe klanten aangetrokken en hoe komen ze bij het bedrijf terecht?" Met andere woorden, hoe ga je potentiële klanten benaderen en wat gebeur...

Lees meer

Wat zijn de voordelen van werken met een Certified Agency?

Wil je de marketing van je bedrijf naar een hoger niveau tillen, maar heb je niet de nodige middelen en kennis om deze uitdaging in-house aan te gaan? Geen probleem! Je kan altijd kiezen om de hulp va...

Lees meer