Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Online marketing & corona: stoppen of net doorgaan?

Ondertussen zijn we de termen 'Coronavirus' en Covid-19 al flink beu. Niet alleen door de grote maatschappelijke en menselijke impact, maar ook omwille van de impact op bedrijven. Terwijl de ene zich ...

Lees meer

Wat is Lead Nurturing en hoe begin ik eraan?

Fantastisch! Enkele bezoekers op je website vulden een contactformulier in, meldden zich aan voor een nieuwsbrief of hebben een e-book gedownload. De conversiestatistieken in Google Analytics zijn ges...

Lees meer