Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

WordPress vs HubSpot CMS vergelijken: een overzicht

Een content management systeem (CMS) is een softwaretoepassing waardoor je eenvoudig de inhoud van je website kan beheren. Doordat de techniek en ontwerp van de website losgekoppeld wordt van de conte...

Lees meer

Meer conversie op je site met deze webdesign trends

Een website moet er mooi uitzien zodat deze mensen aantrekt en overtuigt langer te surfen. Maar dé ultimate goal van je website is toch nog steeds zoveel mogelijk conversies verkrijgen? Wel, dan mag j...

Lees meer