Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

De 5 SEO trends voor 2018

Elke jaarwisseling gaat gepaard met een reeks voorspellingen over hoe digital marketing er het komende jaar uit zal zien. Ook wat SEO betreft is het dit jaar niet anders. Om goed te scoren in de zoekr...

Lees meer

Videomarketing en -strategie in de spotlight op Video First

Op 30/11 vond de eerste Video First Conference van StoryMe plaats. Dit was Europa’s eerste conferentie met videostrategie als centrale thema. Wat we kregen was een dag vol tips, tricks, trends en eye ...

Lees meer