Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

15 Digitale Trends voor B2B in 2019

Het einde van het jaar staat voor de deur en dan vliegen de trendrapporten ons natuurlijk om de oren. Zelf zijn we er niet altijd fan van, daarom dat we dit jaar onze eigen voorspelling voor 2019 gema...

Lees meer

Mijn persona's werken niet: 5 redenen waarom ze niet goed zijn opgesteld

Persona’s zijn fictieve representaties van je ideale klanten: mensen die jouw product of dienst nodig hebben. Het creëren van deze persona’s is een geweldige manier om een beter beeld te krijgen ...

Lees meer