Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

GDPR: welke impact heeft het op jouw marketing?

GDPR. Na dalende search rankings en te weinig conversies op dit moment veruit de grootste schrik van digital marketeers en bedrijven van wie de online marketing draait rond dataverzameling. Want ondan...

Lees meer

Wat is Growth Driven Design eigenlijk?

Beslissen om een nieuwe site te bouwen is voor elk bedrijf een enerverende en tijdrovende klus. Er moeten heel wat zaken beslist worden die nadien niet meer meteen aangepast kunnen worden en dat zorgt...

Lees meer