Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Wat zijn de meest voorkomende SEO-fouten en hoe vermijd ik ze?

Om te kijken of jouw website goed scoort op vlak van SEO, bestaan er tal van tools. Denk maar aan Screaming Frog, Moz en SEMrush. Deze tools bezorgen je een mooi overzicht met parameters die verschill...

Lees meer

Mia op #INBOUND17: de belangrijkste take-aways

Net zoals de voorbije 2 jaar, sloeg Mia ook dit jaar met een uitgebreide delegatie de tenten op in Boston, voor een weekje #INBOUND17. Het grootste inbound marketing congres ter wereld beloofde weer h...

Lees meer