Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Mijn persona's werken niet: 5 redenen waarom ze niet goed zijn opgesteld

Persona’s zijn fictieve representaties van je ideale klanten: mensen die jouw product of dienst nodig hebben. Het creëren van deze persona’s is een geweldige manier om een beter beeld te krijgen ...

Lees meer

Conversie copywriting: tips & tricks om je teksten te laten verkopen

Bezoekers aantrekken en inspireren om ze uiteindelijk klant te maken, dat is het doel van je website. Daarvoor heb je natuurlijk een aantrekkelijk en overzichtelijk webdesign nodig, maar vooral ook ov...

Lees meer