Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

De belangrijkste vragen bij een website redesign

 Een redesign van een website: het is en blijft een complex gegeven. Er komt heel wat bij kijken en heel vaak levert het eindeloze discussies op wanneer design, functionaliteit en resultaat samen...

Lees meer

Je content strategie levendig houden, hoe doe je dat?

Dat content een ongelofelijk sterke invloed heeft hoeven we hier niet meer te verklaren. Uit een recente studie bij senior marketeers blijkt dat 80% overtuigd is van de kracht van content. Daartegenov...

Lees meer