Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Customer Lifetime Value: wat is het en waarom is het belangrijk?

Wat zijn jouw klanten eigenlijk waard? Wanneer je wil beginnen met het optimaliseren van je bedrijfskosten is het belangrijk dat je dit weet. Want zonder dat je het weet, kan het al eens geb...

Lees meer

Betere landingspagina’s bouwen: 10 tips voor meer conversie

Krijgt je website niet voldoende bezoekers? Doet je concurrentie het een stuk beter en wil je de strijd met hen aangaan? Dan is het misschien tijd om je landingspagina’s eens onder de loep te nemen. H...

Lees meer