Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

HubSpot: wat is het en hoe kan het jouw bedrijf helpen?

We hebben het op onze site en blog al heel veel gehad over HubSpot en het feit dat Mia een Certified Partner is van HubSpot, maar we hebben het nog nooit echt uitgebreid gehad over wat HubSpot nu eige...

Lees meer

Lead generation: wat is het en hoe helpt je content hierbij?

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je zit aan tafel, klaar om te beginnen aan die heerlijke maaltijd waaraan je zoveel tijd hebt gespendeerd in de keuken. Je zet je comfortabel, je schuift de ...

Lees meer