Van business idee tot online strategie en creatief concept

Online strategie en concept creatie

Laat uw producten bloeien

U heeft een idee en een businessplan voor een nieuwe dienst of een nieuw product, en u wil dit online aan de man brengen? Hiervoor heeft u een online strategie nodig. Om deze optimaal te bepalen kan Mia de precieze behoeften voor uw digitale communicatie en de daarvoor benodigde kanalen in kaart brengen via een behoefteanalyse. We beperken ons daarbij niet enkel tot uw website, maar nemen desgewenst ook alle andere mogelijkheden voor digitale communicatie mee op. Daarna bedenken we een strategisch, een creatief en een grafisch concept.

Behoefteanalyse

De behoefteanalyse als start van uw online strategie

Bij een behoefteanalyse houden we rekening met alle verschillende belanghebbenden: zowel de interne als de externe aandeelhouders. Mia analyseert en bekijkt via een behoefteanalyse wat elk van deze groepen nodig heeft, en wat ze verwachten binnen uw website. Zo kunnen wij voor u dé ideale online strategie ontwikkelen.

Vragen zoals…  

  • Wat moet er verteld worden?
  • Welke functionaliteiten zijn van belang?
  • Wat is een must-have, wat is een should-have en wat is een nice-to-have?
  • In welk vorm moet dit gegoten worden?
  • Wat is de ideale site- en navigatiestructuur?
  • Hoe gaan we de online doelstellingen op de beste manier behalen

… worden allemaal opgelost door onze behoefteanalyse.

Sitestructuur en informatiearchitectuur

De behoefteanalyse als structuur voor uw online strategie

Het resultaat van deze behoefteanalyse wordt de ideale structuur voor uw online strategie én voor uw website. Deze structuur in combinatie met het creatief en grafisch concept wordt de blauwdruk van de serre waar uw producten of diensten in zullen kunnen floreren.

Op zoek naar een strategisch concept en een online strategie voor uw website? Contacteer ons, en wij bouwen uw businessidee uit tot een creatief concept op basis van een behoefteanalyse. Zo voldoet uw serre aan de eisen van uw bedrijf.