Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar de perfecte website?

Dat is beginnen met een strategische oefening. En daarna bepalen we op basis van de resultaten welke technologie daar best voor wordt gebruikt. Mia is gespecialiseerd in de integratie van open source content management systemen. Dat vertaalt zich in een ruime ervaring in en een uitgebreide kennis van PHP-systemen als Drupal CMS, TYPO3 CMS en Symfony. Deze pakketten bieden tal van handige modules en plug-ins, waardoor u steeds een perfecte oplossing op maat verkrijgt. Zonder dat we daarbij optimalisatiemogelijkheden voor SEO en een fantastische mobiele ervaring bij vergeten. Graag een functionaliteit die minder vanzelfsprekend lijkt?Geen probleem. Ook voor PHP-development op maat zit je goed bij ons.

Hulp nodig bij de keuze van je website-technologie?

Wil je starten met een nieuwe website? En zoek je hiervoor de idéale technologie? Mia kiest vaak voor een open source content management systeem, maar laat de precieze keuze van technologie afhangen van jouw behoeften, voorkeuren en budget. Hier hebben we goede redenen voor. De code en gebruikershandleiding van een open source CMS zijn vrij beschikbaar voor iedereen. Hierdoor wordt dezelfde code wereldwijd gebruikt, aangepast en verbeterd. Bovendien ben je door het gebruik van een open source CMS niet met één leverancier getrouwd. Voor complexere sites kiezen we dan weer vaak voor Symfony.

Drupal

Drupal

Drupal is "open source" technologie, wat ervoor zorgt dat het CMS voortdurend verder wordt ontwikkeld door honderdduizenden ontwikkelaars wereldwijd. Nieuwe versies en extra toepassingen zijn onmiddellijk beschikbaar voor alle Drupal-gebruikers. Bovendien betaal je voor open-source software geen software-licenties en ben je niet afhankelijk van één bepaalde leverancier!

Ontdek Drupal

symfony

Symfony

Symfony is een open-source PHP-framework waarmee zowel websites als web-applicaties kunnen gebouwd worden. Symfony is geen standaard CMS maar een op zich staand framework, wat betekent dat de mogelijkheden tot custom development veel groter zijn.

Ontdek Symfony

HubSpot COS

HubSpot COS

HubSpot COS, kort voor Content Optimization System, is een uitbreiding op de HubSpot marketing automation software die je toelaat om je website binnen HubSpot te bouwen en vervolgens zonder technische kennis te onderhouden.

Ontdek HubSpot COS