Wij laten uw website renderen

Groeien

Inbound Marketing in 5 stappen

Een website met wortels tot diep in de online media kan uw organisatie doen ontspruiten. Samen gaan we op zoek naar de meest gepaste online marketing strategie voor uw bedrijf, en planten zo een zaadje voor succes.

Inbound marketing als overkoepelende strategie

Inbound marketing gaat uit van de gedachte dat klanten in hun aankoopproces meer waarde hechten aan relevante en persoonlijke content dan aan onpersoonlijke advertenties. Op die manier ziet de klant uw communicatie als een integraal deel van het aankoopproces, in plaats van als een ongewenste onderbreking van zijn digitale bezigheden.

Zoekmachinemarketing om online gevonden te worden

Als u gemakkelijk en snel gevonden wil worden door zoekmachines zoals Google, dan moet er rekening gehouden worden met zoekmachine marketing: SEO en SEA. Deze twee technieken hebben beide als doel een zo hoog mogelijke ranking te verkrijgen in zoekresultaten. SEO is het optimaliseren van uw website om hoger te scoren in natuurlijke zoekresultaten. SEA is het adverteren in deze zoekresultaten.

Social media marketing om optimaal te communiceren 

Hiernaast hebben we social media marketing: het ideale hulpmiddel om te communiceren met zowel uw bestaande als uw toekomstige klanten. Het is belangrijk om social media tools gestructureerd en correct te gebruiken op basis van een doordachte strategie. Daarom staan onze social media experts klaar om een strategie te bedenken en uit te voeren die het beste past bij uw bedrijfsdoelstellingen, doelgroep en markt.

E-mailmarketing is doelgericht en snel

Vervolgens hebben ook de doelgerichtheid en snelheid van email marketing hun voordelen. Email marketing is geschikt voor grote en kleine adressenbestanden, is relatief goedkoop en is handig om gepersonaliseerde boodschappen op te stellen.

Meet uw online succes

Tenslotte kan Mia uw online succes meten: zo helpen we u om de succesfactoren en doelstellingen te bepalen, en om bezoekers en hun surfgedrag in kaart te brengen en te leren interpreteren. Op basis van onze interpretatie van de bezoekersstatistieken worden verbeterpunten en een online marketingstrategie bepaald.

Mia zorgt voor online rendement

Wil u graag uw online rendement verhogen, maar weet u niet hoe? Contacteer dan gauw onze online marketing experts! Of lees er alvast onze blogberichten over het onderwerp even op na: