Adverteren op het grootste TV-kanaal ter wereld

YouTube Advertising

Online Video Advertising

YouTube is al lang niet meer enkel een platform waar amateurzangers of video-enthousiastelingen hun hobbies met de wereld delen. YouTube is de wereldleider in online video en daardoor de ideale speelplaats voor adverteerders die op een creatieve manier aan branding willen doen. Dankzij een beperkte kost voor een groot bereik hoeven daar ook geen exhuberante budgetten tegenover te staan. Dit maakt dat YouTube advertising ook voor KMO’s een aantrekkelijke piste is.

De mogelijkheden van YouTube Advertising

YouTube voorziet verschillende manieren van adverteren. Niet alleen via meer traditionele bannering op de site of in de video’s, maar ook door het aankopen van gunstige posities in het video-overzicht of via specifieke systemen die uw filmpje integreren in de miljoenen video’s die YouTube aanbiedt. Zo kan uw spot onder meer voor of halverwege de gekozen video geïntegreerd worden, waardoor mensen sowieso uw inlassing zien als ze het hele filmpje willen bekijken. U beslist vervolgens zelf of u betaalt per begonnen view, per klik of per spot die volledig werd uitgekeken door de YouTube-bezoeker.

YouTube als content marketingtool

YouTube is niet alleen een handig advertentieplatform, maar kan ook voor content marketing doeleinden zijn waarde bewijzen. In plaats van te opteren voor een reclamefilmpje, kan u ook kiezen voor boeiende content met een op het eerste zicht minder commerciële insteek. Op die manier is het mogelijk om uw doelgroep voor lange termijn te engageren, op voorwaarde dat er op geregelde tijdstippen nieuwe content wordt aangeboden.

Hulp of advies nodig bij het opzetten van uw YouTube advertising of YouTube content strategie? Nood aan een ervaren gids? Onze YouTube advertising specialisten werken met plezier een strategie uit en zetten uw campagne zo optimaal mogelijk op. Op die manier garanderen we u een zo groot mogelijk bereik binnen uw gewenste doelgroep, aan de laagst mogelijke kostprijs.