Beter gevonden worden in de zoekmachines

Zoekmachine Optimalisatie

CTA 10 SEO fouten

Wordt uw website niet of niet goed gevonden in de zoekresultaten van Google? Dan raden wij u aan om uw website te laten optimaliseren voor zoekmachines. SEO Search Engine Optimisation of Zoekmachine Optimalisatie is de sleutel tot succes voor uw online marketing strategie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt voor meer klantenpotentieel

Vaak kennen bezoekers uw bedrijfs- of productnaam niet, zij zoeken eerder op producten of specifieke termen die gerelateerd zijn aan uw product of dienst. Via onder andere de Google Keyword Tool kunnen we dat zoekgedrag in kaart brengen en de meest gezochte zoekwoorden selecteren. Op basis van die bevindingen voeren we een zoekmachine optimalisatie uit en is het eenvoudiger om uw bezoekers gericht aan te spreken en te converteren naar een klant.

Mia doet uw SEO optimalisatie

SEO optimalisatie begint bij de verbetering van uw website: de technische opbouw, de inhoud en de links van en naar uw website. De vier stappen in een zoekmachine optimalisatie traject zijn:

Hoog scoren door een technische SEO optimalisatie

Een technische SEO optimalisatie van uw website kan zorgen voor betere rankings bij zoekmachines. Zoekmachines hebben namelijk zeer strenge voorschriften op vlak van technologie en infrastructuur (beschikbaarheid van uw server, html opbouw, de navigatie, URL opbouw, gebruik van een Content Management System, ...). Mia zorgt ervoor dat bij de ontwikkeling van uw site alle kennis van SEO wordt toegepast.

Mia kan eveneens een SEO audit van uw bestaande website uitvoeren. U zou ervan versteld staan hoe snel enkele relatief eenvoudige aanpassingen uw website succesvol maken in de zoekresultaten.

On page SEO optimalisatie

Zoekmachines willen waardevolle en relevante content aanbieden aan hun bezoekers. Indien u erin slaagt hen dat te geven, zal u beloond worden met goede zoekresultaten. We voeren daarom een SEO optimalisatie uit op iedere pagina op de website om uw website succesvol te maken in de zoekresultaten.kg, H1 titel, H2 titel, metatags, alt attributen, teksten... Dat zorgt ervoor dat uw website beter zal scoren in de Google zoekresultaten. Wij zorgen voor uw zoekmachine optimalisatie.

SEO verbeteren door Linkbuilding

Google houdt met verschillende factoren rekening voor de ranking van uw website. Onder meer met het aantal links naar uw website, de kwaliteit van deze links, de leeftijd van uw domein, of u zelf links legt naar andere websites, enzovoort. Een goede linkbuilding, bijvoorbeeld door middel van social media marketing en online PR, verhoogt uw SEO en de waardering van uw website.

SEO resultaten meten

SEO is een lange termijn strategie. SEO moet regelmatig geëvalueerd en bijgestuurd worden. Dankzij Google Analytics en gespecialiseerde SEO software beschikt Mia over uitgebreide bezoekers- en zoekmachinestatistieken. Aan de hand daarvan sturen we uw website bij waar nodig.

Wilt u ook graag een betere plaats veroveren in de zoekresultaten van de zoekmachines? Via een zoekmachine optimalisatie en SEO optimalisatie laten wij uw website hoger scoren. Contacteer ons voor vrijblijvend advies of lees er onze blog 10 SEO fouten die u beter vermijdt bij het ontwikkelen van een nieuwe website even op na!