Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie zijn eerste stapjes zet in de wereld van video marketing zou er misschien genoegen mee nemen om alle video content simpelweg op youtube te plaatsen en ervan uitgaan dat de views wel binnen zullen stromen.

Helaas is het niet zo simpel. Youtube zit zo in elkaar dat je video content enkel trafiek zal genereren voor Youtube. Ze hebben niet de intentie om bezoekers door te sturen naar jouw website, laat staan te converteren. Daarom tonen ze advertenties en zo verdienen zij hun boterham. Maar gelukkig bestaat er iets als Wistia.

  • Gebruik je Wistia, dan komen prospects op jouw site, waar ze nooit een advertentie te zien zullen krijgen. Mits een goede aanpak komen ze meteen op een pagina waar ze kunnen converteren.
  • Host je jouw video content op Wistia, dan krijg je verbazingwekkende statistieken voorgeschoteld. Naast grafieken die je over inzicht in interacties en weergaven verschaffen krijg je ook heatmaps te zien die het gedrag van individuele bezoekers tonen.
  • Aanklikbare calls to action en (eventueel custom) formulieren kunnen in elke videoplayer worden ge├»mplementeerd. Dat biedt een ongeziene flexibiliteit en veelzijdigheid voor het inzetten van je video's.
  • De look en feel van je video player zet je volledig naar je hand. Verander grootte, kleur en voeg relevante social sharing buttons toe: Facebook, Twitter, e-mail, etc.) Ook kan je zelf een custom thumbnail uploaden. Zo kan je elke video naadloos in elke pagina passen.
  • Ongecompliceerde e-mail integraties maken het leven makkelijk. Kies een grootte, een achterliggende link en een passend kleurtje: je krijgt een embed-code die je rechtstreeks in een e-mail editor naar keuze kan plakken.

Wistia & Hubspot

Alles komt samen met de Wistia-Hubspot integratie. Vang leads met Wistia en je vindt alle bezoekersdata meteen terug in Hubspot. Gebruik vervolgens het kijkgedrag voor lead scoring, segmentatie en workflows.

Meer weten over Wistia? Contacteer snel onze specialisten!