Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke websites die werken

Ontwerpen

Ontwerpen is een kunst

U wil een serre waarin het aangenaam vertoeven is, zodat uw gasten lang blijven hangen. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij troef: de bezoeker moet vrij kunnen verkennen, zonder te verdwalen. Snel kunnen vinden, zonder te moeten zoeken. Hiermee houden we rekening vanaf de creatie van het ontwerp.

Usability als uitgangspunt

Om tot een ontwerp te komen dat zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is, moeten we tijdens het ontwerpen van de user interface stilstaan bij usability: nadenken over de gebruikerservaring. Er zijn verschillende factoren waarmee we rekening houden bij het ontwerpen van een website en/of applicatie. Zo anticiperen we op verwachtingen en letten we op vertrouwdheid, eenvoud, beschikbaarheid en herkenbaarheid.

Optimalisatie op elk platform

Door het steeds evoluerende surfgedrag van de gemiddelde gebruiker dient uw website geoptimaliseerd te zijn om via elk platform bezocht te kunnen worden. Daarom zorgt Mia voor responsive of mobiele websites. Tenslotte kunnen wij u ook helpen met het behalen van het Anysurfer label, zodat u een toegankelijkere website kan aanbieden, waar élke bezoeker aangenaam kan verkennen.
Voor de creatie van het webdesign zelf zoeken we naar de ideale mix tussen gebruiksvriendelijkheid, innovatie en creativiteit, in functie van uw online businessmodel. Onze webdesigners ontwerpen voor elke doelstelling en elke functie, steeds met usability als uitgangspunt.

Wij zorgen voor online gastvrijheid


Bent u op zoek naar een creatief en enthousiast team om in uw serre te snoeien en bemesten waar nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.