Fleur uw websites en applicaties op met professioneel webdesign

Web design

De ideale serre

Webdesign als belichaming van uw ideale conversiestrategie

Mia ontwerpt. Mia creëert van web tot mobile. En alles daartussen, zonder nonsens. Wij zoeken naar de ideale mix van gebruiksvriendelijkheid, innovatie en creativiteit. Met de eindgebruiker in het achterhoofd werken we aan een oplossing die voor u én uw klanten en bezoekers werkt, zodat het aantal conversies op uw website stijgt.

Van conversiestrategie naar webdesign

U wil geld verdienen met uw website of applicatie? Of net geld besparen? Voor welk doel ook, Mia realiseert het webdesign van uw online project in functie van uw online businessmodel. Een mooi ogende website of applicatie is goed, een goed converterende is beter. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal, en gaan we vervolgens samen op zoek naar de ideale conversiestrategie. Deze strategie vertalen we in het webdesign van uw project.

Wat is het doel van uw website?

Webdesign voor elke doelstelling

Online verkopen, leads genereren, een promotiecampagne lanceren,… Elke doelstelling stelt andere eisen aan het webdesign. Mia zorgt ervoor dat elke pagina haar bezoekers brengt naar waar ze moeten zijn.  

Wat wil u bereiken met uw webapplicatie

Een intranet of extranet, een discussieforum, een platform om documenten te delen, een bedrijfsapplicatie om data te verzamelen, marketing of facturatietoepassing. Wat de functie ook is, u wil dat uw applicatie haar doel bereikt op de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier. Mia denkt na over wat u wil bereiken en hoe webdesign hiertoe kan bijdragen.

Usability als uitgangspunt bij webdesign

We willen ervoor zorgen dat uw bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Ons doel is in maximaal 3 clicks de juiste info aanbieden met behulp van een heldere navigatie, duidelijke call-to-action knoppen, visueel opgemaakte teksten,... Dat zijn voorbeelden van webdesign technieken die we gebruiken voor een optimale gebruiksvriendelijkheid van uw site.

Voor we aan het webdesign beginnen maken we eerst een wireframe en een prototype. De werking van de website wordt hierdoor duidelijk. De inbreng van u als klant is hierbij van groot belang.

Compatibiliteit met mobiel is de standaard

Mobiele toestellen zoals smartphones en tablets zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Uw potentiële klanten gebruiken ook steeds meer deze toestellen om uw website te bezoeken. Responsive design is dan ook de nieuwe standaard geworden bij het ontwerpen van websites.

Anysurfer

Wij maken uw website voor iedereen toegankelijk, ook voor personen met een visuele beperking

Anysurfer is hét Belgische kwaliteitslabel voor de toegankelijkheid van websites. Indien gewenst houden wij rekening met de checklist van Anysurfer voor het development en design van uw website.

Benieuwd hoe uw webdesign project er kan uitzien? Wil u weten hoe de ideale serre voor uw producten er uit kan zien? Bekijk ons portfolio of contacteer onze webdesigners zodat we uw ideale conversiestrategie kunnen uittekenen.