Wij ontwikkelen voor uw organisatie

Ontwikkelen

De juiste tools

U wil uw bezoekers verbazen, verrassen en verleiden. Boeien en geboeid houden. Wij weten hoe dat moet. Wij ontwikkelen manieren om van een bezoek aan uw site een ware belevenis te maken, zodat uw organisatie in ieders geheugen gegrift zal worden - en blijven.

Mia ontwikkelt en staat bij

Voor het ontwikkelen van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfs- en productsites, informative websites, e-commerce sites en webshops kan u bij ons terecht, of het nu gaat over online verkoop, fondsenwerving of over optimalisatie van de conversie. Wij zorgen voor alle benodigdheden én staan u bij met kennis van zaken over de wettelijke kant van uw online verkoopverhaal.
Daarnaast ontwikkelen wij ook applicaties, mobiele websites en responsive websites. De keuze tussen deze opties is afhankelijk van uw vereisten, het type van website en de doelgroep.
Ook het ontwerpen en ontwikkelen van een webapplicatie die de werking van het bedrijf ondersteunt en optimaliseert is voor ons geen probleem. We gaan samen op zoek naar de ideale strategie met usability als uitgangspunt. Elke webapplicatie is dus op maat geprogrammeerd.

CMS als meest gebruiksvriendelijk systeem

Bij Mia maken we gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Hiermee bent u in staat om zelf uw website te onderhouden en/of uit te breiden. De precieze keuze van technologie hangt af van uw behoeften, voorkeuren of budget: elke website met een CMS wordt op maat van uw bedrijf ontwikkeld. Indien u reeds een website met CMS heeft is dit geen probleem: wij kunnen u ook helpen op vlak van uitbreidingen en/of upgrades.

Wij ontwikkelen op maat van uw organisatie

Bent u op zoek naar een getalenteerd team dat niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk, zodat we uw serre op de beste manier kunnen bouwen.