Met een CMS zelf uw website beheren

Content Management Systemen

Zelf de juiste tools in handen

Met een content management systeem of CMS bent u in staat om zelf uw website te onderhouden en uit te breiden. U kan zelf content of pagina’s toevoegen en teksten en beelden aanpassen zonder enige programmeerkennis.

Mia integreert open source CMS’en op maat van uw bedrijf

Mia is specialist in de integratie van open source content management systemen. Wij hebben ruime ervaring in de integratie van o.a. Drupal CMS en TYPO3 CMS. Deze pakketten bieden tal van handige modules en plug-ins, waardoor u steeds een perfecte oplossing op maat verkrijgt. Heeft u toch een wens of vraag naar functionaliteit die niet in het standaard content management systeem zit? Dan kunnen de developpers bij Mia zonder problemen de nodige functies voor u programmeren.

Hulp nodig bij de keuze van uw CMS?

Wil u starten met een nieuwe website? En zoekt u hiervoor het idéale CMS? Mia kiest steeds voor een open source content management systeem, maar laat de precieze keuze van technologie afhangen van uw behoeften, voorkeuren of budget. Hier hebben we goede redenen voor. De code en gebruikershandleiding van een open source CMS zijn vrij beschikbaar voor iedereen. Hierdoor wordt dezelfde code wereldwijd gebruikt, aangepast en verbeterd. Bovendien bent u door het gebruik van een open source CMS niet met één leverancier getrouwd.

Bestaande website en CMS uitbreiden of laten upgraden?

Heeft u reeds een website die met een open-source content management systeem is gebouwd en zoekt u een nieuwe partner voor uitbreidingen of upgrades? Dan kunnen wij u helpen met een website audit of CMS upgrade. Met een open-source CMS bent u immers niet eeuwig afhankelijk van uw huidige webbouwer.

Wil u meer weten over één van onze open source CMS? Lees er meer over of neem onmiddellijk contact met ons op voor een verkennend gesprek.