Veilig en gemakkelijk online verkopen met behulp van een e-commerce site of webshop

E-commerce en webshops

Alle producten gepresenteerd

Wil u online verkopen? Of wil u een donatieproces of een andere vorm van online betaling implementeren in uw website? Mia kan u hierbij helpen en bijstaan met kennis en expertise. Zo kunnen wij voor u een goed functionerende en gebruiksvriendelijke webshop of e-commerce website bouwen.

Conversie komt op de eerste plaats

In de eerste plaats draait het om online verkopen en geld verdienen, en liefst zo veel mogelijk. Net zoals een fysieke winkel moet uw webshop of e-commerce site aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Bezoekers moeten zonder omweg kunnen vinden wat ze zoeken en veilig en vlot door het betalingsproces van de webshop kunnen wandelen. Enkel zo kan de conversie, de online verkoop of fondsenwerving geoptimaliseerd worden.

Online zakendoen

Een webshop of een e-commerce site opstarten is meer dan alleen een website om uw producten online te koop aan te bieden. Daarom kan Mia zorgen voor alle benodigdheden: een geschikt e-commerce content management systeem met voorraadbeheer, een veilig en betrouwbaar systeem voor online betalingen, facturatie en zelfs een integratie met uw ERP-systeem.

Mia raadt Drupal Commerce aan, een open source e-commerce framework op basis van Drupal om flexibele en gebruiksvriendelijke webshops te bouwen.

Wettelijk kader voor webshops

Bovendien moet er rekening gehouden worden met de Belgische en Europese wetgeving voor webshops en online verkopen. Mia kan u bijstaan met kennis van zaken over de wettelijke kant van uw online verkoopsverhaal en werkt hiervoor nauw samen met een gespecialiseerd advocatenkantoor.

Wil u zekerheid over het wettelijke kader rond uw webshop? Wilt u graag meer advies over e-commerce? Aarzel niet om ons te contacteren!