Drupal Commerce als gebruiksvriendelijk en flexibel platform voor e-commerce

Drupal Commerce

Mia Drupal Demo

Drupal Commerce is een open source e-commerce framework op basis van Drupal en is gemaakt om flexibele e-commerce sites en webshops te bouwen. Drupal Commerce wordt algemeen aanzien als een van de beste platformen voor e-commerce.

De functionaliteiten en voordelen van Drupal Commerce

Producten worden aantrekkelijk gepresenteerdGedreven door content

Drupal Commerce is gemaakt om web content en productinformatie samen te brengen en om een optimale bezoekerservaring aan te bieden.

Drupal Commerce is flexibel en modulair

Met Drupal Commerce kan men alle vormen van e-commerce of online zakendoen mogelijk maken: van verkoop van fysieke en virtuele producten tot unieke betalingsmethodes zoals licenties of abonnementen.

Drupal Commerce is eenvoudig in gebruik

Door het eenvoudig te gebruiken beheerssysteem van Drupal Commerce kunnen gebruikers zonder technische kennis producten en verkopen beheren, nieuwe ideeën uitproberen en marketing acties plannen.

Drupal Commerce is rijk aan functionaliteiten

Drupal Commerce zorgt voor functionaliteiten zoals meertaligheid, meerdere munteenheden (multi-currency), promoties, kortingsbonnen en diverse verzend- en betaalwijzen, alsook verschillende belastingsregimes voor internationale verkopen.

Open source

Drupal Commerce is een uitbreiding op het open-source framework van Drupal dat zorgt voor lagere onderhoudskosten en performante en veilige websites. Daarbovenop betaalt u geen licentiekosten voor het gebruik van de software.

Heeft u ook plannen voor een webshop en wil u graag weten hoe Mia u kan helpen met  Drupal Commerce? Neem dan contact met ons op. Heeft u nog vragen bij e-commerce, lees dan ook nog even onze tips over online zakendoen.