Webapplicaties ter ondersteuning van uw bedrijfactiviteiten

Webapplicaties

Webapplicaties ondersteunen uw bedrijf

Heeft uw bedrijf nood aan net dat ietsje meer? Wil u een gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk extranet of intranet, een discussieforum, een marketing of CRM toepassing of een facturatiesysteem? Dan is een webgebaseerde bedrijfstoepassing misschien wat u zoekt. Mia kan u helpen een webapplicatie te ontwerpen en ontwikkelen die perfect aansluit bij de werking van uw bedrijf.

Een webapplicatie of online toepassing ondersteunt en optimaliseert de werking van uw bedrijf en maakt deel uit van uw business proces.

Mia bouwt webapplicaties volledig op maat van uw bedrijf.

Van strategie naar design

U wil iets bereiken met uw bedrijfsapplicatie. U wil geld verdienen of net besparen. U wil efficiënter werken of communiceren. Wat uw doelstelling ook is, Mia kan u helpen om deze te bereiken. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de ideale strategie achter uw webapplicatie.

Usability als uitgangspunt

Op basis van één of meerdere workshops en interviews verzamelen we de nodige informatie om wireframes en een prototype van de webapplicatie te bouwen. De inbreng van u als klant is hierbij van groot belang.

We willen ervoor zorgen dat uw bezoekers snel en intuïtief hun weg vinden binnen uw webapplicatie. Ons doel is om op een vlotte manier de juiste gegevens of functionaliteiten aan te bieden met behulp van een heldere navigatie, duidelijke call-to-action knoppen, visueel opgemaakte teksten en een duidelijke structuur. Op deze manier zorgen wij voor een optimale gebruiksvriendelijkheid van uw webapplicatie.

Op maat geprogammeerd

Om een bedrijfsspecifieke webapplicatie te ontwikkelen is alleen maatwerk goed genoeg. We maken gebruik van een content management systeem zoals Drupal of het development framework Symfony.

Benieuwd hoe uw webapplicatie-project kan zorgen voor een betere werking van uw serre? Bekijk dan zeker ons portfolio of contacteer onze webdesigners, zodat we uw ideale bedrijfstoepassing op maat kunnen uittekenen.