Overslaan en naar de inhoud gaan

Mia creëert digitale strategieën en platformen die jouw bedrijf helpen groeien.

Leads genereren en klanten helpen groeien, dat is de rol van Mia. Strategisch plannen en kwalitatief bouwen om zo jouw resultaten te zien binnenlopen. Daar doen we het voor. Je kan bij ons dan ook terecht voor zo goed als elk aspect van je digitale marketing.

Wij werken gedreven en vol passie aan jouw project, met een ijzersterk team dat bol staat van het talent. Teamwork is noodzakelijk om tot jouw ideale online aanwezigheid te komen. Onze strategen, developers, designers en marketeers werken nauwgezet samen aan jouw project om zo een geïntegreerd team te vormen, waarin alle competenties elkaar versterken.

Of je nu op zoek bent naar een digitale strategie, een nieuwe website of een ijzersterke en resultaten opleverende digitale marketingcampagne: je bent bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar creëren we digitale bouwstenen die jouw digitale campagnes naar nieuwe hoogten brengen. Benieuwd wat Mia Interactive voor jouw bedrijf kan doen? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden!

iO - infinite Opportunities

Samen met meer dan 25 andere bedrijven in Nederland, België, Zweden en Bulgarije worden we binnenkort één merk: iO. Dit nieuwe merk is een logische volgende stap in onze missie om dé end-to-end partner voor onze klanten te worden. Groot denkend, lokaal werkend. Het doel? Klanten volledig ontzorgen in al hun behoeften. Van strategie, marketing en creatie tot UX, design en high-end development. Naadloos over disciplines en locaties heen, en altijd met de focus op de eindgebruiker. Maak alvast kennis met iO op iodigital.com.

Het Mia Team

Steven Van Duyse

Steven Van Duyse

Strategic Director

Strategisch brein van Mia. Stuurt klanten (en Mia) niet alleen in de juiste richting, helpt ze ook met complexe (en minder complexe) marketing automation trajecten.

Jeroen Marinus

Jeroen Marinus

Developer

Backend-meester en DevOps-baron van Mia. Essentiële hoeksteen in zowat elk development-project.

David Duymelinck

David Duymelinck

Developer

Goochelt met zowel front-end als back-end development.

hanna walgrave

Hanna Walgrave

UX Designer

(Interieur) architecte van websites en apps. Tovert met gemak converterende designs uit de mouw.
Bij momenten haalt ze ook haar inner developer boven.

Dimi Coppe

Dimi Coppé

Digital Marketeer

De eerste Mia-werknemer ooit die later dan het fenomenale WK van '94 is geboren. Gelukkig weet hij meer over AdWords, SEO en andere marketing automation dan over Stoitchkov en Klinsmann.

niko-geens

Niko Geens

UX Designer

Analyseert gebruikersgedrag als geen ander en is allergisch voor slecht gedesignde en niet-gestructureerde websites.

katrijn van rompuy

Katrijn Van Rompuy

SEO Copywriter

Zet de puntjes op de i op vlak van SEO copy, dankzij een vlotte pen en een nog vlottere babbel.

Steve Goris

Steve Goris

Developer

Full Stack developer die zich als een goede huisvader (weliswaar met een Airsoft-gun in de handen) ontfermt over Drupal-projecten.

Jolien Struyf

Jolien Struyf

Digital Marketeer

Combineert Digital Marketing met een binnen Mia niet te begrijpen passie voor ochtendlijke fitness-sessies.

Yves Sterckx

Yves Sterckx

Developer

De enige Vlaams-Brabander in het Mia-team. Maar daar kan hij zelf ook niet zo veel aan doen.