Overslaan en naar de inhoud gaan

Mia heeft een uitgebreid netwerk van partners waarmee we samenwerken om uw webproject tot een succes te maken. Want samen zijn we sterker en u hoeft zich geen zorgen te maken!

HubSpot

HubSpot is een marketing automation software die helpt om marketing automation en inbound marketing te implementeren in uw digitale strategie. HubSpot helpt om bezoekers binnen je digitaal ecosysteem naar de content te leiden waar ze naar op zoek zijn en ze vervolgens te laten converteren naar klanten. Als HubSpot Certified Platinum Partner heeft Mia bewezen dat het niet alleen een vergevorderde kennis bezit over Inbound Marketing en de HubSpot-software, maar ook dat we de methodologie en software op succesvolle wijze kunnen implementeren voor onze klanten.

Google

Het beheren van een Google Adwords online marketing campagne laat u beter aan specialisten over. Mia is een Google Certified Partner en kan bogen op een rechstreekse technische en commerciele ondersteuning door expert bij Google voor het opzetten en optimaliseren van uw campagnes.

Nucleus

Nucleus heeft in de afgelopen 12 jaar van zijn bestaan een plaats verworven bij de top van de Belgische hostingbedrijven. Een klein maar gedreven team van specialisten die de perfecte aanvulling zijn voor Mia voor wat web hosting en domeinnaam registraties betreft.

FeWeb

Als beroepsfederatie voor webbedrijven is FeWeb een belangrijke kracht in de professionalisering van onze sector. Mia werkt dan ook trouw volgens de FeWeb gedragscode.

Bing

Bing Ads is het advertentieplatform van zoekmachines Bing en Yahoo. Niet te vergelijken met de kracht van Google AdWords, maar al een hele tijd een uitdager aan het worden. Een platform met beperkte concurrentie en groot rendement.