Samen zijn we sterker

Partners

Mia heeft een uitgebreid netwerk van partners waarmee we samenwerken om uw webproject tot een succes te maken. Want samen zijn we sterker en u hoeft zich geen zorgen te maken!

Mia past de AnySurfer checklist toe bij de ontwikkeling van toegankelijke websites

AnySurfer

AnySurfer wil de digitale wereld toegankelijker maken voor mensen met een handicap, zonder daarbij een vlotte bruikbaarheid voor iedereen uit het oog te verliezen. Mia past de AnySurfer checklist toe bij de ontwikkeling van toegankelijke websites en streeft zelf naar het label van erkende AnySurfer webbouwer.

Mia is Google Certified Partner voor Adwords

Google

Het beheren van een Google Adwords online marketing campagne laat u beter aan specialisten over. Mia is een Google Certified Partner en kan bogen op een rechstreekse technische en commerciele ondersteuning door expert bij Google voor het opzetten en optimaliseren van uw campagnes.

Nucleus Hosting

Nucleus

Nucleus heeft in de afgelopen 12 jaar van zijn bestaan een plaats verworven bij de top van de Belgische hostingbedrijven. Een klein maar gedreven team van specialisten die de perfecte aanvulling zijn voor Mia voor wat web hosting en domeinnaam registraties betreft.

Mia is Hubspot Gold Certified Partner

Hubspot

Hubspot is een marketing automation software die helpt om marketing automation en inbound marketing te implementeren in uw digitale strategie. Hubspot helpt om bezoekers binnen uw digitaal ecosysteem naar de content te leiden waar ze naar op zoek zijn en ze vervolgens te laten converteren naar klanten. Als Hubspot Certified Partner heeft Mia bewezen dat het niet alleen een vergevorderde kennis bezit over Inbound Marketing en de Hubspot-software, maar ook dat we de methodologie en software op succesvolle wijze kunnen implementeren voor onze klanten.

Global Image logo

Global Image

Global Image is een PR en communicatiebedrijf en tevens één van onze zusterbedrijven. Global Image helpt bedrijven en organisaties om hun producten en diensten via de media bekend te maken bij hun doelpubliek.  De hoofdactiviteiten van Global Image bestaat erin om een strategisch long term persbeleid te ontwikkelen waar allerlei tools voor worden ingeschakeld. Binnen ons team koppelen we zeer veel enthousiasme en gedrevenheid aan know-how en expertise. Global Image zet zich immers schrap voor meetbare resultaten van de uitgewerkte PR campagnes en dit voor diverse klanten in een aantal boeiende sectoren.

Brand Heroes Logo

Brand Heroes

Brand Heroes is het broertje van Mia en is een uniek bureau met een sterke focus op brand design en storytelling. Brand Heroes vertrekt vanuit de ziel van een merk en gaat op zoek naar die verhalen die het merk een unieke identiteit geven. De unieke combinatie van design en storytelling maakt van Brand Heroes uniek bureau op het vlak van brand identity.

Mia works with Ingenico Payment Services, previously named Ogone, for online transactions

Ingenico Payment Services

No e-commerce without online transactions. When it comes to money you do not want to compromise. With regards to online payment, Mia puts its trust in the expertise and market leadership of Ogone, which is now called Ingenico Payment Services.

HI-TV

Hi-TV

Kristof Lasure is als creatieve duivel-doe-al vooral bezig met video en digitale content. Hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als producent van bedrijfsvideos, reportages en publiciteitsfilms. Door zijn freelance-werk verstaat hij zowel de taal van de consument als die van het agentschap. Als videojournalist maakte hij jarenlang reportages voor ATV. Als content regisseur werkt hij aan creatieve projecten voor binnen- als buitenland en zorgt hij als multi-tool voor vorm en inhoud. Mia en Kristof focussen samen vooral op video en merken tot hun grote tevredenheid hoe het belang van bewegend beeld met de dag belangrijker wordt in de online wereld. 

Mia is lid van FeWeb

FeWeb

Als beroepsfederatie voor webbedrijven is FeWeb een belangrijke kracht in de professionalisering van onze sector. Mia werkt dan ook trouw volgens de FeWeb gedragscode.

Acquia CMS Commerce Community Drupal

Acquia

Aangezien Drupal tot één van onze kerncompetenties behoort, werken wij nauw samen met Acquia voor technische en commerciële ondersteuning bij Drupal projecten. De voor Drupal geoptimaliseerde Acquia Cloud Hosting behoort tot de meest stabiele en performante hosting oplossingen waarover we kunnen beschikken.

Mia werkt graag samen met freelancers

Vrije vogels

Vaak is uw project net dat ietsje verschillend van andere en zoeken we die specialist die uw webproject uniek kan maken. Een exceptioneel strateeg, een creatieve ontwerper, een copywriter met kilometers op de teller in uw sector, een videoreporter of vertaalbureau? Mia heeft een trouw netwerk aan freelancers en partners die als één team met ons mee werken.