Digitaal groeiplan voor ProNails

ProNails

Love your hands

Klant: 
ProNails
Projectnaam: 
Inbound marketing strategie
Portfolio categorie: 
Corporate site
Sector: 
Consumer goods
Services: 
Inbound Marketing, Online strategie
Teaser ProNails

Pronails biedt een volledig en hoogstaand gamma aan nagelverzorgingsproducten aan, gaande van diverse types nagellak en gels over onderhoudsproducten tot professionele apparatuur voor nagelsalons- en stylistes. Daanaast leidt ProNails zowel beginnende als ervaren nagelstylistes op, met de mogelijkheid om door te groeien tot ProNails Premium Salons. De doelstelling van ProNails is om het favoriete en uitverkoren merk voor nagelverzorging en nagelstyling in Europa te worden. Een sterke online aanwezigheid en uitgekiende content strategie speelt daarin een belangrijke rol.

Aan de hand van onze inbound marketing strategie heeft Mia een Digitaal Groeiplan uitgewerkt voor ProNails waarin niet alleen de doelgroepen (buyer persona) en uitdagingen onderzocht werden, maar ook een antwoord geboden werd op de vraag hoe men deze potentiële klanten op de meest effectieve en efficiënte manier online kan bereiken.

Be Inspired

ProNails lookbook inspiratie

ProNails wil door inspiratie, informatie en verregaande ondersteuning het voorkeursmerk voor nagelstyling bij uitstek worden. Een wel doordachte contentstrategie is dan ook noodzakelijk.

Digitaal Ecosysteem
ProNails ecosysteem schema

Met de juiste content kan men bezoekers via verschillende kanalen aantrekken en naar de website brengen. Door zowel inspirerende en informatieve content aan te bieden kan men een conversatie tot stand brengen die bezoekers aanzet tot conversie.

Mediaplan
ProNails madia plan

Omdat ook paid media een belangrijke rol spelen in een inbound marketing strategie, stelt Mia ook een mediaplan op waarbij men de middelen optimaal inzet in functie van doelstellingen, budget en externe factoren zoals verkoopsseizoen.

Bent u op zoek naar meer bezoekers op uw site en meer online leads? Gelooft u dat inbound marketing ook voor u meer succes kan brengen? Neem dan snel contact op met één van onze experten voor een gesprek ter zake of download onze presentatie “wat is inbound marketing”.