Wervende webcontent maakt écht het verschil

Schrijven

Content is King

Wij vertellen het verhaal van uw organisatie, zodat het algemene gevoel van uw project ook online tot zijn recht komt. Hierbij is content king: aantrekkelijke en kwalitatieve webcontent kan uw bezoeker inspireren, overtuigen en aanzetten om verder te lezen.

Contentstrategie

Het opstellen van een contentstrategie is noodzakelijk om aantrekkelijke en kwalitatieve teksten te schrijven. Er moet immers bepaald worden welke info relevant is. Door het gebruiken van een contentstrategie zorgt men ervoor dat de juiste content op de juiste plek -op het juiste moment- bij het beoogde publiek terechtkomt. Potentiële klanten zijn immers 24x7 verbonden, waardoor informatie snel, actueel en vooral relevant moet zijn. Onze content strategen bepalen welke content waar, waarom en wanneer gepubliceerd wordt: hij of zij maakt een strategie op maat.

Kwalitatieve copy zorgt voor een kwalitatieve website

Web copywriting is onlosmakelijk verbonden met deze contentstrategie. Goede copy ondersteunt het concept van de website en bewaart de continuïteit van de bezoekerservaring: de inhoud moet strategisch, zoekmachine geoptimaliseerd, inhoudelijk sterk én overtuigend opgebouwd zijn, zodat de bezoeker overtuigd wordt en daaropvolgend overgaat tot actie. Kwalitatieve webteksten zijn ook noodzakelijk voor Google en andere zoekmachines: er wordt gezocht naar trefwoorden en zoekwoordcombo’s (SEO).
Er zijn meerdere goede redenen om de copy van uw website door ons team te laten schrijven. Boven alles maken wij van uw content onze prioriteit, en is iedereen zeker van een tijdige oplevering van uw website.

Mia levert copy op maat van uw organisatie

Kan of wil u geen teksten schrijven? Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Geen probleem. Onze copywriters nemen deze taak met plezier van u over en zorgen ervoor dat uw website overtuigt en converteert. Contacteer ons vandaag of lees er onze blog '7 redenen waarom u webteksten beter door een professional laat schrijven' even op na.