Overslaan en naar de inhoud gaan

Het strategische luik is tegelijkertijd het meest essentiële en het meest vergeten element van een digitale transformatie of online marketingtraject. Want hoe ga je zonder strategisch plan bepalen wie je gaat aanspreken, op welke manier je dat gaat doen en welke doelstellingen daar tegenover staan? Bij Mia bieden we je heel wat strategische opties aan, gaande van een volledig digitaal groeiplan om je volledige digitale route uit te stippelen, tot audits met actieplannen om direct met hands-on tips aan de slag te kunnen. Steeds op maat van jouw bedrijf, want geen twee producten of organisaties zijn dezelfde. We gaan samen op zoek naar het verhaal en de doelstellingen van je bedrijf en bedenken samen hoe we dit verhaal kunnen vertellen aan jouw doelgroep en welke kanalen daarvoor het best aansluiten bij je doelstellingen.

Een digitale strategie is de eerste, essentiële stap richting meer leads en meer groei voor je bedrijf.

Een content strategie is een essentieel onderdeel van je digitale marketingactiviteiten. En ze vormt meer dan alleen maar de basis van al je activiteiten rond zoekmachinemarketing.

Benieuwd of je bestaande digitale kanalen optimaal zijn opgezet maar geen idee hoe je dat op een kwalitatieve manier aanpakt? Onze Audits bieden een oplossing.

Vooraleer een nieuwe website te ontwerpen of een online campagne te starten, is het noodzakelijk om eerst de online marketing doelstellingen en KPI's te bepalen.