Overslaan en naar de inhoud gaan

Google Analytics is van essentiële waarde voor je bedrijf. Het meten van resultaten en ze daarna kunnen aftoetsen tegen je vooropgestelde doelen laat je toe om maximaal resultaat uit je digitale marketingactiviteiten te halen.

Benieuwd of jouw Google Analytics configuratie wel correct is opgezet? En of je data wel de juiste zaken vertelt? Onze Google Analytics audit helpt je dat te ontdekken.

Hoe verloopt een Google Analytics audit?

Een Google Analytics audit bevat twee delen. Eerst en vooral bekijken we kort samen wat je digitale doelstellingen zijn en hoe die momenteel worden gemeten. Dit om een uitgebreide basiskennis te vergaren over je bedrijf en activiteiten. Vervolgens gaan we aan de slag met een uitgebreide analyse van je Analytics. We nemen ruim de tijd om zowel de basis van je Analytics installatie als de custom elementen te onderzoeken en te beoordelen. Zo bekijken we onder meer je:

  • Technische installatie
  • Instellingen
  • Doelen, e-commerce tracking en koppelingen met andere tools
  • Dataweergaves en filters

Vervolgens krijg je van ons een uitgebreid rapport met next steps en verbeterpunten. Een concreet adviesdocument waarmee je aan de slag kan om je Google Analytics implementatie te optimaliseren en je data beter te kunnen interpreteren. Liever uitbesteden aan onze Certified Analytics consultants? Ook dat is geen probleem. We bouwen in een beweging door met plezier ook je Google Analytics of Google Data Studio dashboards! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen je Google Analytics audit aan!