Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom wij jouw perfect match zijn

Meer dan 15 jaar digitale ervaring

Mia evolueert al meer dan 15 jaar mee met het digitale landschap, met een gedetailleerde kennis van all things digital tot gevolg. Of het nu gaat over design, strategie, development of marketing: onze specialisten staan je gedurende het hele proces bij.

Ervaren partner

We kiezen op basis van de behoeften van onze klanten onafhankelijk voor de best mogelijke software, maar zijn tegelijkertijd ook partner van onder meer Google en HubSpot. We weten dan ook perfect hoe we campagnes moeten opzetten, beheren en laten renderen.

B2B én B2C

B2B of B2C, we doen het allebei even graag. Door de jaren heen verzamelden we niet alleen een hoop ervaring binnen alle mogelijk aspecten van B2C, maar konden we ook uitpakken met heel wat succesvolle trajecten in niet voor de hand liggende B2B-sectoren.

Je site sneller maken in 10 stappen

De snelheid van je website heeft impact op hoe goed (of slecht) hij scoort in de zoekresultaten en op de gebruikerservaring. Een trage site zorgt voor een hogere bounce rate, waardoor hij minder goed ...

Lees meer

#INBOUND18: de nieuwste HubSpot features uitgelegd

Zoals elk jaar organiseerde HubSpot vorige week #INBOUND18, het grootste inbound marketing congres ter wereld. Ruim 24.000 marketeers waren er aanwezig om meer te leren over klantgericht ondernemen en...

Lees meer